Open side-bar Menu
 ArchShowcase
Sumit Singhal
Sumit Singhal
Sumit Singhal loves modern architecture. He comes from a family of builders who have built more than 20 projects in the last ten years near Delhi in India. He has recently started writing about the architectural projects that catch his imagination.

House in minamitsuru yamanashi, japan by CASE DESIGN STUDIO

 
October 10th, 2013 by Sumit Singhal

Article source: CASE DESIGN STUDIO

A small site of Southeast slope , car to stop on the corner of Southeast to connect road and south road , next door east-west appears to be relatively close to the building . Bungalow was an appropriate scale , but from such an environment , while leaving a lot of ground by the natural basis of a minimum , it was lift the residential level .

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

  • Architects: CASE DESIGN STUDIO
  • Project: House
  • Location: minamitsuru yamanashi, japan
  • Photography: CASE DESIGN STUDIO
  • Program: house
  • Family: couple
  • Site area: 395m2
  • Gross floor area: 67m2
  • Scale: 1 stories
  • Structure: wooden

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Inside , is set to ” nest ” the dirt floor of the square in the center of the square plane . Dirt floor leads perpendicular to the basic shape , in a space with high ceilings penetrate the roof further , to become and shaped to skewer building Combined with the foundation .

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

High window is provided at a part which penetrates the roof , it is possible to be a space having the appearance like a courtyard light I turn now over time and offers not only the landscape of the height of Looking and Tree Top . Around this dirt floor to be used as dining room , I arrange bedroom and living room , and water around the kitchen and the entrance , the tatami of shoes also , leading to migratory flow line without a dead-end in a small building .

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

From a building, the neighboring house of the car parked on the square of a road on the south or southeast and east and west can be close seen comparatively at the small site of a southeast slope.  Although the common store was a proper scale, many habitation levels were raised for the natural ground upwards with remnants on the minimum basis from such environment.

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

The square earthen floor has taken [ the inside ] the lead in a square plane to the “nest.”  An earthen floor is the space where the ceiling which is connected at right angles to basic form, and also runs through a roof is high, and if it unites with the foundation, it will become the form which carries out the food on a skewer of the building.

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

The portion through which it ran from the roof is provided with a high window, and it becomes space with an aspect like the courtyard where light changes with progress of time, and can look not only at the scenery of the height of its eyes but at a wooden treetop.  Similarly the kitchen and the door of feet with their shoes on, the sitting room and bedroom of a tatami, the place equipped with a water supply, etc. were allotted, and the excursion flow line which does not have the dead end in a small building is brought to the surroundings of this earthen floor used as a dining-room.

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

At the small site of the southeast slope, south side road and a southeast car to stop at the corner, East-West next doors are seen relatively near from the building. A one-storied house was an appropriate scale, but lifted a residence level on the top while there being much ground of nature, and leaving it by the minimum basics from such an environment.

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

In the inside, the dirt floor of the square becomes “an adopted child” in the center of the square plane. The dirt floor is connected to the basic shape perpendicularly, and, in the high space of a ceiling going through a roof more, it is in the basics and the shape that skewering does a building when I put it together.

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

A high window is established on the part which I went through by a roof, and it is with the space with the aspect such as the courtyard where light fades with progress of the time and can look at the treetop of not only the scenery of the height of the glance but also the tree. I post a kitchen and the entrance without shoes, a living room and the bedroom of the tatami mat, a place equipped with a water supply in the circumference of this dirt floor used as a dining room in the same way and bring a dead-end excursion line of flow which there is not in the small building.

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Image Courtesy © CASE DESIGN STUDIO

Related posts:

Tags: ,

Category: House

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

GRAPHISOFT: ARCHICAD download 30-day FREE trial
Graphisoft ARCHICAD  Download a 30-Day FREE trial
TurboCAD pro : Start at $299
CADalog.com - Countless CAD add-ons, plug-ins and more.



Internet Business Systems © 2016 Internet Business Systems, Inc.
595 Millich Dr., Suite 216, Campbell, CA 95008
+1 (408)-337-6870 — Contact Us, or visit our other sites:
TechJobsCafe - Technical Jobs and Resumes EDACafe - Electronic Design Automation GISCafe - Geographical Information Services  MCADCafe - Mechanical Design and Engineering ShareCG - Share Computer Graphic (CG) Animation, 3D Art and 3D Models
  Privacy Policy