Open side-bar Menu
 ArchShowcase
Sumit Singhal
Sumit Singhal
Sumit Singhal loves modern architecture. He comes from a family of builders who have built more than 20 projects in the last ten years near Delhi in India. He has recently started writing about the architectural projects that catch his imagination.

H&M Taiwan office – Courtyard in Taipei City by J.C. Architecture

 
November 16th, 2016 by Sumit Singhal

Article source: v2com

The logistic office and warehouse were set among the mountains of Ruifang, on the outskirts of New Taipei City. The reconfigured space introduces a new approach to logistic offices as opposed to the stereotypical warehouse workplace. The design embodies a casual, warm and playful environment that reflects the belief in each individual’s ability to show initiative.

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

  • Architects: J.C. Architecture
  • Project: H&M Taiwan office – Courtyard
  • Location: Banqiao District, New Taipei City, Taiwan
  • Photography: Kevin Wu
  • Client: Ally Logistic Property
  • Lead designer: Johnny Chiu / Nora Wang / Maria Isabel Lima
  • Designer: Winnie Lin

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Given the large column span and high ceilings of the site, juxtaposing with the beautiful views of the surrounding mountains, they decided to explore the idea of Openness. J.C. Architecture created a place that promotes creativity, personalization and collaboration while playing a role between the interior and exterior.

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

The arches design is inspired by the concept of the courtyard, framing them with different heights and widths to perfectly accommodate with the idea of gathering. The workstations are placed in what is called the “cloister area,” a hall enclosed by arches with one side facing the inner building and the other overlooking the courtyard.

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

The courtyard is bright and opens as an outdoor plaza, and surrounded by the wooden arcade and its multiple doorways, linking the workstations and courtyard together. They created the layout in a human-scale approach with small groups and breathing spaces, as it dissolves the hierarchy of a typical office.

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

About J.C. Architecture

J.C. Architecture is a multidisciplinary design firm that  projects include architecture, interior, hospitality, service, industrial and jewelry design in several countries, collaborating with clients from various industries.

Their work has won several awards and competitions including Red Dot best of the bestAAP (American Architecture Prize), Good designJCD, TID, Golden Torch Award, FIABCI, Chinese Golden Stone Architecture Award, and NTPU Library Competition First Prize in 2008. JCA operates as a studio think tank, developing, researching and experimenting methodologies for new possibilities.

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Image Courtesy © Kevin Wu

Related posts:

Tags: ,

Categories: Courtyard, Offices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

Bentley: Top 5 Reasons
AIA 2018
CADalog.com - Countless CAD add-ons, plug-ins and more.



Internet Business Systems © 2018 Internet Business Systems, Inc.
25 North 14th Steet, Suite 710, San Jose, CA 95112
+1 (408) 882-6554 — Contact Us, or visit our other sites:
TechJobsCafe - Technical Jobs and Resumes EDACafe - Electronic Design Automation GISCafe - Geographical Information Services  MCADCafe - Mechanical Design and Engineering ShareCG - Share Computer Graphic (CG) Animation, 3D Art and 3D Models
  Privacy PolicyAdvertise